Mercat Música Viva de Vic feat. Lia Kali & Rodrigo Laviña

Details

Time: September 16, 2022 20:30

Location: Plaça Major Goufone

Event Type: concert

About Tour

 

34è Mercat de Música Viva de Vic

El Mercat de Música Viva de Vic és un punt de trobada professional del sector de la música. Es celebra anualment la segona setmana de setembre i, durant quatre dies, reuneix professionals de la indústria musical catalana, estatal i internacional.
 
El seu caràcter multiestilístic el fa únic dins el panorama internacional, i el converteix en un esdeveniment que ofereix el millor dels festivals en un mercat.
 
Des del 1989, el MMVV serveix d’aparador de nous projectes musicals, fomenta la contractació d’espectacles i permet compartir coneixements i experiències entre professionals del sector. Amb una clara mirada internacional, les Comunitats Autònomes, les Associacions sectorials i les Institucions catalanes i estatals troben les condicions idònies per marcar el present i el futur de la indústria del directe.
 
El cap de setmana del MMVV la ciutat de Vic es converteix en una gran festa de la música.
 
Durant el cap de setmana, el Mercat programa dos escenaris de gran format, amb una programació més lúdica i festiva adreçada sobretot al gran públic. Aquests escenaris se sumen a la resta d’espais de programació actius durant els dies d’activitat professional.
 
Artistes reconeguts trepitgen cada any els escenaris del MMVV i els músics més emergents es donen a conèixer en diferents espais i carrers de la ciutat de Vic.